Vad säger mina kunder

KUNNIG & ÄRLIG


"Jag är så tacksam att vi har Eva som en av våra yogalärare.


Hon är rak, ärlig, kunnig, driven och otroligt fin i mötet med människor och hon får alla kring sig att bli sedda. Hon vill fortsätta utveckla sig hela tiden, både på ett professionellt plan och ett personligt plan.


Jag kan varmt rekommendera Eva."Marie Hansson

Universitetsadjunkt

Högskolan i Gävle

LUGN & PEDAGOGISK


"Eva sprudlar av energi och rörelseglädje samtidigt som hon balanserar det med sitt lugn och fokus i yogaklasserna.

Eva är pedagogisk och delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter."


Suzanne Falkerhorn

Leg. Sjuksköterska/Leg. psykoterapeut

ENERGIGIVANDE & SOCIAL


"Eva är full av energi och är duktig på att ta människor i sin roll som eventansvarig i Mix Marknadsförening Gävleborg. Hon är en idéspruta och inget är omöjligt!"


Kim Forsell

Monovaz AB

INSPIRATION & BALANS


"När vi hade hälsodagar för medarbetarna på äldreboendet där jag var enhetschef var Eva till stor hjälp och inspiration till alla.

Eva delar på ett öppet och ärligt sätt med sig av livet och visar hur man vänder svåra händelser till något man lär sig av. Hon introducerade även yoga på ett enkelt sätt för oss som inte provat tidigare.

Jag rekommenderar verkligen andra arbetsgrupper att vända sig till Eva för inspiration till att leva ett liv i balans!"


Kristina Nyberg

Familjehemssekreterare

Gävle kommun

UTMANANDE & TRYGG


"Eva bjuder verkligen in till inspirerande lektioner och utmanar dig och dina kollegor att utmana din komfort zon! Hon gör det på ett lekfullt och professionellt sätt som gör möten med henne väldigt avslappnande och tryggt och med positiv energi! Kan verkligen rekommendera Eva och hennes lektioner, ser fram emot nästa tillfälle att träffa henne och få ta del av hennes inspiration! "


Fredrik Högberg

CFO på Bilmetro AB

KOMPETENT & NÄRVARANDE


"Jag har deltagit i Evas yogagrupp i många år. Evas närvaro, kompetens, energi, lugn och pedagogik gör att jag vill fortsätta delta i hennes grupper i flera år framöver också. Jag rekommenderar Evas yogagrupper till alla som behöver en balans i sin kropp och i sitt sinne mellan lugn och energi."

Susanne Bergquist

Leg. psykolog Previa AB